Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از ۲۴ ای ای، هارلی به بیماری نادری دچار شده بود که باعث می‌شود هرچیزی که می‌خورد به ریه‌هایش برود. بعد از مراجعه این کودک به بیمارستان، پزشکان از وضعیت اسرارآمیز او که باعث می‌شد نتواند غذا بخورد، حیرت زده و متوجه شدند که تمام شیری که او سعی کرده بنوشد مستقیماً به ریه‌هایش رفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنگامی که او فقط یک هفته داشت، والدینش متوجه شدند که او می‌تواند فقط یک یا دو دوز شیر را قبل از شروع به گریه بنوشد و همین باعث شد که هارلی در سه ماهگی به بیمارستان منتقل شود.

معاینات پزشکی نشان داد غذای مصرفی کودک به جای رفتن به معده به ریه‌های او می‌رود و همین مشکل باعث شد که در سه سال اول زندگی‌اش نتواند هیچ چیزی را از طریق دهانش بخورد و لوله‌ای به شکمش چسبیده بود. با وجود معاینات جامع و دو عمل جراحی سینه که در بیمارستان انجام شد، پزشکان نتوانستند تشخیص دهند که کودک از چه مشکلی رنج می‌برد اما پس از مدتی سایر آزمایشات انجام شده بر روی هارلی نیز نتایج شگفت انگیزی را نشان داد و او اکنون دیگر مشکلات زیادی در غذا خوردن ندارد و فقط نمی‌تواند هر غذایی را بخورد.

کیمبرلی، مادر این پسر بچه می‌گوید: "وضعیت هارلی بسیار دشوار بود، او سه سال نمی‌توانست به طور عادی غذا بخورد، اکنون پزشکان به ما توصیه کرده اند که وضعیت او را به صورت مداوم تحت نظر داشته باشیم و در صورت بروز مجدد مشکل به بیمارستان برویم. بر اساس گزارش‌ها، مادر هارلی شروع به جمع آوری پول برای دادن اسباب بازی به کودکانی کرده که بیماری مشابه به پسرش دارند. خانواده هارلی هنوز امیدوارند که روزی او بتواند تمام غذا‌هایی را که بچه‌های دیگر از آن لذت می‌برند به راحتی بخورد."

بیشتر بخوانید

انگل نادری که جان کودک را گرفت

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بیماری نادر معاینات پزشکی عمل جراحی کودک و نوجوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۹۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر جنگ اسرائیل: مذاکرات شکست بخورد به رفح حمله می‌کنیم

هانی محمود در الجزیره نوشت: پیش بینی بسیار محتاطانه‌ای برای آتش بس در شهر رفح بر سر مذاکرات جاری در قاهره وجود دارد و با توجه به تجارب گذشته مردم در مورد مذاکرات، این اتفاق غیرممکن نیست.

به گزارش شفقنا از الجزیره، مردم اینجا در هاله‌ای از ابهام هستند، زیرا نمی‌دانند که آیا وسایل خود را جمع کرده و به خانه‌های خود در بخش‌های مرکزی و شمالی غزه باز خواهند گشت یا آن‌ها را تخلیه کرده و به جای دیگری خواهند رفت.

تردید‌های زیادی در مورد روایت اسرائیل از مناطق تخلیه وجود دارد.

تجربیات گذشته ما با مناطق تخلیه، از جمله المواسی در بخش غربی غزه، تا حد زیادی متناقض، مبهم و گمراه کننده بود.

این مناطق در نهایت به هیچ وجه امن نبودند، زیرا مردم هنگام پناه گرفتن در منازل مسکونی و چادر‌های داخل این مناطق که به عنوان امن تعیین شده بودند کشته شدند.

در اینجا یک اجماع کلی وجود دارد که توپ اکنون در زمین بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در مذاکرات است و او باید تصمیم بگیرد که آیا می‌خواهد معامله کند یا نه.

تهدید مداوم عملیات اسرائیل در رفح احتمالاً باعث کشتار بیشتر در بخش جنوبی غزه آسیب دیده و ویران شده خواهد شد.

دیگر خبرها

  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • وزیر جنگ اسرائیل: مذاکرات شکست بخورد به رفح حمله می‌کنیم
  • دستگیری پسری که پدر خود را به قتل رسانده بود
  • وارفارین چیست و چه کاربردی دارد؟ + عوارض، استفاده در دوران بارداری و منع مصرف
  • گزارش سازمان‌های بین‌المللی از وضعیت غم‌انگیز کودکان غزه
  • عادت های روزمره ای که نمی دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • رقابت برای دستکش «طلا» سخت شد/ بیرانوند نباید در ۵ بازی گل بخورد
  • عادت‌های روزمره‌ای که نمی‌دانستید دلیل ترش کردن معده هستند
  • بهترین زمان استفاده از ویتامین‌ها چه ساعتی است؟
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری