Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-06@02:02:13 GMT

فضانوردان به ایستگاه فضایی بین المللی رسیدند

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۵۶۳۳

فضانوردانی که با کپسول کرو دراگون به فضا ارسال شده بودند، پس از ۱۹ ساعت به ایستگاه فضایی بین المللی رسیدند. آنها احتمالا یک تا ۴ ماه در این ایستگاه اقامت می کنند.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از آسوشیتدپرس، فضانوردانی که با کپسول کرو دراگون به فضا ارسال شده بودند، پس از ۱۹ ساعت به ایستگاه فضایی بین المللی رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فضانوردان (داگلاس هارلی و باب بنکن) شب گذشته همراه کپسول اسپیس ایکس از مقر فضایی کندی در ایالت فلوریدا آمریکا به فضا پرتاب شدند. کپسول کرو دراگون پس از رسیدن به مقصد به طور اتوماتیک به ایستگاه فضایی بین المللی نزدیک و به آن متصل شد.

این نخستین باری است که یک کپسول ساخته شده در شرکت خصوصی، فضانوردان را به ایستگاه فضایی بین المللی برده است. علاوه بر آن طی این عملیات، برای نخستین بار پس از ۱۰ سال، فضانوردان از خاک آمریکا به فضا ارسال شدند.

ناسا هنوز اعلام نکرده هارلی و بنکن چه مدت در ایستگاه فضایی بین المللی اقامت می کنند. اما تخمین زده می شود مدت اقامت آنان در این ایستگاه یک تا ۴ ماه باشد.

هارلی و بنکن در مدت اقامتشان در فضا، همراه ۳ خدمه دیگر ایستگاه فضایی بین المللی آزمایش هایی انجام می دهند و احتمالا در پیاده روی های فضایی برای نصب باتری های جدید ایستگاه نیز مشارکت کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فضانوردان ماهواره ایستگاه فضایی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۵۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، شرکت بوئینگ هفته آینده نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار خود را به مدار می‌فرستد و فضای رقابت این شرکت با اسپیس‌ایکس را که متعلق به ایلان ماسک است و رونق بخش مهمی از صنعت فضایی آمریکا به دستانش گره خورده فراهم کند.

ماموریت آزمایشی استارلاینر یک نقطه عطف برای شرکت بوئینگ به شمار می‌آید؛ پرتای این کپسول با سال‌ها تاخیر وبیش از یک میلیارد دلار هزینه بیشتر همراه بوده؛ استارلاینر فضانوردان ناسا را برای انجام سفر‌های معمول فضایی به ایستگاه فضایی بین‌المللی همراهی می‌کند.

ناسا در سال‌های اخیر از نسل‌های جدید فضاپیما‌های خصوصی حمایت کرده و باور دارد شرکت‌های خصوصی می‌توانند فضانوردان و سایر مشتریان شرکت‌های فضایی از جمله ناسا را به ایستگاه فضایی بین‌المللی و تحت برنامه بلندپروازانه‌تر این سازمان، آرتمیس، به ماه و در نهایت مریخ برسانند. 

جیم فری، معاون ناسا در یک کنفرانس خبری که پیش از پرتاب استارلاینر تدارک دیده شده بود به خبرنگاران گفت: "نخستین پرواز سرنشین‌دار یک فضاپیمای جدید نقطه عطف کاملاً حیاتی برای آن است، اما جان اعضای خدمه استارلاینر که دو فضانورد ناسا هستند نیز در خطر است. 

ویلیامز، فضانورد ناسا، ۵۸ سال دارد و خلبان آزمایشی سابق نیروی دریایی با تجربه پرواز بر فراز ۳۰ هواپیمای مختلف است و از نخستین پرواز خود در سال ۲۰۰۷، بیش از ۳۲۲ روز را در فضا گذرانده است. ویلمور، فضانورد دیگر ناسا ۶۱ سال دارد و کاپیتان بازنشسته نیروی دریایی است که ۱۷۸ روز در فضا حضور داشته است. نخستین ماموریت فضایی وی در سال ۲۰۰۹ بوده است.

استارلاینر با فضایی برای حداکثر هفت فضانورد، نمادی از مبارزات بوئینگ برای رقابت با رقبای فضایی جدید مانند اسپیس ایکس است که فضاپیمای سرنشین‌دار آن نهستسن ماموریت خدمه خود را در سال ۲۰۲۰ انجام داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (عکس) کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان
  • کشف اتفاقی شهاب‌سنگ در استان لرستان/ عکس
  • دور سوم مسابقات فضایی در قرن بیست و یکم آغاز می‌شود
  • قصاب غزه در ایستگاه پایانی
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • «بویینگ» و «ناسا» فضاپیمایی جدید پرتاب خواهند کرد
  • ایستگاه‌های زمینی؛ کلید توسعه فضایی ایران
  • نخستین فضاپیمای سرنشین‌دار بوئینگ به مدار می‌رود
  • کاوشگر سمت دور ماه به قمر می‌رود
  • تلسکوپ فضایی هابل به زندگی برگشت