Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری روسی اعلام کرد خبر تعطیلی کارخانه هارلی دیویدسون در کانزاس‌سیتی آمریکا، این شهر ۵۰۰ هزار نفری را در شوک فروبرد؛ با تعطیلی این کارخانه ۸۰۰ نفر اخراج می‌شوند.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، دفتر مرکزی شرکت تولید موتورهای افسانه‌ای هارلی دیویدسون از برنامه این شرکت برای بستن کارخانه تولید پیشران موتورهای هارلی در شهر کانزاس سیتی ایالت میزوری آمریکا خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ده‌ها سال است که موتورهای هارلی دیویدسون و داشتن یکی از آنها رؤیای بسیاری از موتورسواران و دوستداران موتورسواری است.

براساس تصمیم دفتر مرکزی این شرکت در میلواکی طی هفته‌های آینده کارخانه کانزاسیتی به طور کامل بسته خواهد شد و همین امر این شهر ۵۰۰ هزار نفری در مرکز آمریکا را در شوک فرو برده است. با تعطیلی این واحد تولیدی ۸۰۰ نفر به طور مستقیم شغل خود را از دست خواهند داد.

کارگران این کارخانه تولید کننده موتورهای افسانه‌ای به شدت در شوک فرو رفته و می‌گویند حتی فکرش را هم نمی‌کردند این کارخانه روزی تعطیل شود.

دفتر مرکزی هارلی دیویدسون اعلام کرده است که به برخی از این کارگران پیشنهاد داده است که برای ادامه کار به ایالت پنسیلوانیا و دیگر کارخانه هارلی دیویدسون منتقل شوند، اما بسیاری از این کارگران اعلام کرده‌اند که زندگی و ریشه ما در کانزاسیتی است و نه علاقه‌ای دارند که به پنسیلوانیا منتقل شوند.

کوین آموس دبیر انجمن بین‌المللی کارکنان خودروسازی و صنایع هوافضا در کانزاسیتی که سابقه ۱۷ ساله اشتغال در کارخانه هارلی دیویدسون را دارد می‌گوید: ما نیروی کار خوبی داریم و هر آنچه از سوی مسئولان ابلاغ شده است، انجام داده‌ایم.

وی ادامه داد: ۷ سال است که در حال کار برای این شرکت براساس قراردادهای دوران رکود هستیم و کارگران و مسئولان اتحادیه به شدت نسبت به خبر تعطیلی کارخانه شوکه شده‌اند.

آموس تأکید کرد: ما هر کاری که لازم بود انجام داده‌ایم.

گزارش‌های مالی سال گذشته نشان می‌دهد فروش موتورهای هارلی دیویدسون در داخل و خارج از آمریکا به شدت کاهش یافته و زیان سنگینی را برای این شرکت موتورسازی به بار آورده است.

دومینیک آلستوروک یکی از کارگران کارخانه هارلی می‌گوید: شغل بعدی من چه می‌شود و من با مستمری بیکاری چه کار می‌توانم بکنم؟ من سه فرزند دارم و سرپرست خانوار هستم.

وی ادامه داد: حالا من باید به خانه برگردم، صبحانه بخورم و به دنبال یک شغل دیگر بگردم. کارخانه تولید موتورسیکلت‌های هارلی دیویدسون در سال ۱۹۰۳ آغاز به کار کرد و هم‌اکنون قطعات موتورهای این شرکت در کشورهایی نظیر آلمان، ایتالیا، تایوان، ژاپن و مکزیک ساخته می‌شوند و با ورود این قطعات به آمریکا، این موتورسیکلت‌ها مونتاژ می‌شوند.

منبع: فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۳۵۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • گردش دوباره چرخ کارخانه ذوب آهن اسدآباد درخواست کارگران شد
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • یک‌ماه تا افتتاح بزرگترین کارخانه سرب و روی کشور
  • تکذیب خبر اخراج کارگران شرکت حریر خوزستان
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مشکلات کارخانه
  • کارگران نساجی بروجرد در انتظار حل مسائل کارخانه